Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag faller bara för vackra människor


Hur de

ser ut

spelar

mindre

roll




Fri vers av Mareld
Läst 563 gånger
Publicerad 2006-09-19 12:54



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
fint sagt
2007-01-15

  Shininkagemusha
Kanon. Men du behöver inte ha VACKRA. Det räcker bra med vackra. Pråmiss.
2006-10-08

  Lithia
Wow, så himla sant! Du har verkligen fångat ALLT i de här orden!
2006-09-20

  Jessica Ebbesson
Dagens klokcitat!
2006-09-19

  ia VIP
Absolut dagens sanning!
Så ska det vara,
oftast s¨är det väl så, att om någon är vacker på insidan, så blir det en helhet.
Många gånger är det nog många som går en förbi, tyvärr.
Otroligt bra!

bokmärkt!!!!
2006-09-19

  TiVa
Underbart!!!!
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld