Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Gudomliga Inspirationen

emellanåt

som en makaron

i en kvarställd kastrull

på en ryggvänd diskbänk




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 202 gånger
Publicerad 2006-09-19 13:46



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Smått genialt! Fram för flera ryggvända diskbänkar!
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga