Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas

Andas
Äntligen hör jag fåglarna,
ser jag soluppgången,
känner,
jag känner morgonen.
Vakna, se och känn.
Darriga ben,
förvirrad,
stora nyfikna ögon.
Pröva sig fram.
Andas.
Vänta.
Andas.
Äntligen känner jag igen,
Jag lever.




Fri vers av Masken
Läst 239 gånger
Publicerad 2006-09-19 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken