Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din väg

Låt mig visa dig en väg.
Den är inte rak, och inte utan hinder,
men låt mig visa dig, den ändå.

När du faller över rötter, slinter på en sten,
så hjälper jag dig inte upp.
Men om du vill ska jag borsta av dina knän.

När skogens mörker drar över,
du känner dig så liten och skrämd.
Så även om du inte ser mig, finns jag där för dig.

Du kommer inte fram utan ärr
men jag lovar att du kommer fram.
Så kom och låt mig visa dig en väg.

(Men du måste gå ensam
Det är din väg att gå.
Kom ska jag visa dig en väg.)




Fri vers av Masken
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-09-19 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken