Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månsvek

När månens strålar når mitt öga,
tror jag på livet.
De lyser upp och färgar vardagen.
När de smeker mig över kinden,
ler jag åt verkligheten.
När de lämnar mig för dagen förstår jag att de aldrig kommer att stanna för alltid.
Varför lämnar de mig?




Fri vers av Masken
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-09-19 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken