Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska jag

Lyssna, så ska jag prata.

Känn, så ska jag smeka.

Vänta, så ska jag komma.

Andas, så ska jag leva.

Berätta, så ska jag lyssna.




Fri vers av Masken
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-09-19 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken