Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugn

Finns det en vind som tar med sig allt,
som lämnar bara lugn?
Finns det en våg som inte lämnar något alls?

Finns det en trygghet där allt består?
Där både vind och våg sveper förbi, utan att rå på?




Fri vers av Masken
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-09-19 22:01



Bookmark and Share


  Eline.P
Nej, jag tror att allt är obeständigt här i livet. Dina ord väcker många tankar hos mig. Precis som bra poesi ska göra.
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken