Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad kan man säga ?? kan det bli mer pop-poesi? Den här är skriven på...puben....orginellt....en del grejjer poppar upp där....kanske är det coca colan som gör det ...en väldigt enkel dikt...fattigt med metaforer...inga tjusiga omskrivningar....rakt på...i


underbara Elinor

Jag vänder mig om då du sveper förbi mig
Du sprider en härlig doft av parfym runt dig
Mina blickar fångas av din karisma
Dina ögon sprider ut din utstrålning likt ett prisma
Finns det en man som inte vänder sig om
Jag såg dig i samma minut som du kom

Underbara ljuvliga Elinor
Det finns ett sken vart än du går
Jag fångas av ditt vilda hår
Förförs av dina vackert formade lår
Vad du är underbar Elinor

I kväll finns något som inte funnits förut
Det är som om allt det gamla är slut
Du kommer svepande in som en frisk vind
Glittrande ögon och lätt rodnad på din kind
Dina kvinnliga linjer smeker och formar din kropp
Den är som en vågor, som en våg med både dal och topp

Underbara ljuvliga Elinor
Samma längtan vart du än står
Drömmande tankar, om man får
En längtan som sätter sina spår
Vad du är gudomlig Elinor

Det är dig dom talar om, bara så du vet
De förblindas av dig, du är verkligen het
Det är om dig Elinor de kommer att drömma
Allt det där som de inte kan glömma
Ibland så känns det som det finns hopp
Att få komma nära dig och din kropp

Ljuvliga underbara Elinor
Så mycket kvinna som bara går
De slukar dig med hull och hår
Det är lusta och åtrå som rår
Jag glömmer aldrig dig Elinor

På avstånd ser jag på dig med suktande blick
Jag gav dig en komplimang innan du gick
Vi log mot varandra och så växla vi några ord
Tacksamhet mot livet, tänk att du finns på vår jord
Det där lovade jag mig själv att bära med mig
Det var då jag såg den sanna skönheten hos dig




Fri vers av PPQ
Läst 510 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2003-12-13 03:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ