Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en hyllning till ljusglimtarna


Vill du följa med?







kanske


om jag har kraft

så följer jag med dig


en gång till


i hopp om

nära-livet-upplevelserna



som jag minns

att jag så ofta snubblar över


i din närvaro




Fri vers av Mirs
Läst 470 gånger
Publicerad 2006-09-20 11:32



Bookmark and Share


    Bim
Ännu en av dina härliga texter!Hälsn.Bim
2006-11-09

  Bengt VIP
Ja va kul, Du skriver som jag tänker! Härligt! inte utan en gnutta smolk...
2006-09-26

  Neal
bra dikt !
2006-09-25

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Den här var härlig, nära-livet-upplevelser, ja de ska man ta vara på, de inträffar inte så ofta..
Tack för en bra läsning=)
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Mirs