Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänkte inte skriva ner denna heller, men va gör man inte i stunder i av änglsan... 


dikten hon mottog en tidig morgon, var på hon inte svarade på mitt mejl

 
 

 

läser medelandet igen, osäker på om jag gjort rätt;

 

 

Panna mot panna, bröst mot bröst

varm luft blandas, i denna kalla höst..

-- vaknar med ett ryck, så likt det flämt

du svalde i min dröm (denna kalla höst)

drar täcket över huvudet, glömde

stänga fönstret igår kväll.. iskalla fötter

somnar om.. i väntan,

väntan på dig

 

 




Fri vers av längesendan
Läst 495 gånger
Publicerad 2006-09-20 13:59



Bookmark and Share


    Erika H
vackert skrivet
skönt flyt
intressant sms!
erika
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

längesendan