Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mess: På konferens 1

\"Äntligen framme. Det var så nära
att jag bajsade på mig på bussen
men nu sitter jag här på mitt rum
å bajsar. Skönt! E på lite halv-dåligt
syniskt humör. Det här blir säkert
en rolig dag!\"




Övriga genrer av jahapp
Läst 717 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-21 11:34



Bookmark and Share


  Agnes
*ha ha*... mmm den som påstår att orgasm är det skönaste som finns har aldrig varit riktigt skitnödig!

(... dina små sms-texter lockar de värsta kommentarerna ur mig!)
2007-08-03

  Propella
Herregud.

(avis! oj vad jag är avis!)
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

jahapp