Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristaller

Du avspeglar dig för mig.
Med de speglar du bär inom dig.
Du visar dem en och en.
Och jag får inte nog

Så som en bergskristall
speglar du för mig
så hård, så formad.
Så gnistrande vacker..




Fri vers av Masken
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-09-22 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken