Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sapfisk strof igen. Om man vill.


Goffmann

Vårdagsjämning kommer och går tillbaka
medan döden vissnar bort - detta ser ni!
föreställ er sakta nu, slitna pannor
på era hjässor

Scenarbetets goffmannska barnaskara
plundrar livets dödsattack, sakta, säkert.
Bättre följa dödens takt, än att långsamt
dansa till livet




Fri vers av Ternström
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-09-21 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ternström
Ternström