Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå mörkret här


åt vintern till II

att komma upp
från samma källartrappa

gårdstun
klicka lyset av
svart backelit
dörren åt

barfota än

fullständigt disorienterad
en daggdroppssekund

bibelsvart

\"huve opp å föttren ner\"

blicka norröver
och bländas
av karlavagnen

det är mörker




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 173 gånger
Publicerad 2006-09-21 22:45



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Det är mörker det! :)))
2006-09-21
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga