Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De brukar vara två...

De brukar guppa där med sina ungar.


Havet gnistrar starkt under dem,
speglar deras vita kroppar.

De brukar vara två.

Idag såg jag henne flyga själv,

de brukar vara två.




Fri vers av Masken
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-09-22 09:30



Bookmark and Share


  mr_soft
Bra dikt man anar en tragedi... Gillar den...
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken