Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärlekshistoria


Sena nätter
och rödvinsnostalgi
Helgmornar i sängen
som övergick till eftermiddag
Våta lakan
under sammanlänkade kroppar

Vi var livet
Själsfränder som andades
samma luft
med ett hjärta
som pumpade blod till två

En kärlekshistoria utan slut
trots att jag är här
och du bland stjärnorna
min älskade




Fri vers av Sländan
Läst 542 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-09-22 20:26



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
\"trots att jag är här
och du bland stjärnorna\"

talande!

ett hjälplöst, hänfört betraktande....

men jag känner att orden
vänder på det

ingen människa lämpar
sig för att befinna sig
så långt bort från oss
andra

stjärnhimlen kan med
nöje avnjutas

i avskildhet

eller hand i
hand
2007-08-20

  Pontus W.U
Jättefint! Det är sånt där man minns och saknar. får fina minnesbilder när jag läser det här
2007-08-12

    M
med ett hjärta som pumpar åt två-snyggt! Det blänker allt till i ögonvrån, men stjärnorna kan ju stå för mycket.....
2007-03-06

    ej medlem längre
Vackert, vackert!
2006-10-15

  prinscess VIP
den här andas sorg
2006-10-13

    ettolrahC
Oerhört fint skrivet. (Enda anmärkningen är tempuset på "pumpar blod". För att stycket ska löpa linan ut, lär du skriva pumpade.)
För övrigt, mycket bra.
2006-10-13

  loren
Härligt sorgset vackert, gillar mellanstycket.
2006-10-06

  Mike
Verkligen längtat efter alster av dig och nu levererar du en sån sorgsen och vacker text som är så perfekt skriven!

Den sista versen här gör mig alldeles tårögd:

En kärlekshistoria utan slut
trots att jag är här
och du bland stjärnorna
min älskade
2006-09-23

  Laijza
Jättefint, sorgset..
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan