Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förlåt Frank, tog din tagline


Rutigt paraply

Ta hand om alla barnen
Nu när jag är borta
Jag och mitt rutiga paraply

\"I\'ve got your back\"
inga läskiga gubbar
bara jag och mitt paraply

Har du ont i hjärtat?
Jag har det inte längre
pröva uppvärmning!

Nu ser alla vad du tänker skriver
och hör
Är du rädd?

Jag har mitt rutiga paraply




Fri vers av fannen
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-09-22 22:11



Bookmark and Share


  Paraply
Guld, du är guld. Du har mig, ditt Paraply.
2006-09-23
  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum