Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om en ängel som är odödlig


En odödlig ängel

En ängel jag ser,
en ängel jag är,
med mina spröda vingar
och gloria.
Jag fruktar ej döden,
jag fruktar ej livet,
ty jag är odödlig...




Fri vers av Ionex_love
Läst 448 gånger
Publicerad 2006-09-23 18:37



Bookmark and Share


    Aliah
Jag har läst denna din dikt tidigare också, och har återvänt till den ett par gånger. Den är mycket vacker!
2007-01-25

  ordterroristen
Hmm, "vår största rädsla är inte att vi är otillräckliga
utan att vi är så mäktiga att det inte kan mätas"
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ionex_love