Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
PS


PS till Ansvaret

Jag lyckas inte få in \'förtexten\' till \'Ansvaret\'.
Vad jag försökte skriva var att vissa sår läks aldrig.




Fri vers av Nicke Sjödin
Läst 1397 gånger
Publicerad 2006-09-23 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Sjödin