Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kvinnliga skulden

Den kvinnliga skulden äter mig till frukost.
Vad äter jag till frukost?
Max 20 gr fett om dan, 18 points, 2500 kcal
Gräv sen ner dig och krydda med en gnutta ångest!

Den kvinnliga skulden bor i min garderob.
Genomskinlig och väsande kryper hon ut och
lindar sig njutningsfullt kring tyg och Tighta linningar.
Puffar bröst och slukar hull och hår.

Den kvinnliga skulden är en syster.
Hon blandar sig giftigt grön med strålningen från mobiltelefonen
Där firas ingen högtid utan henne i tronande högsäte
Stöd har hon av 1000 förmödrar.

Den kvinnliga skulden sitter i min soffa.
Hon lever på damm och glass och alkohol
Kommer män på besök skiner hon upp men sätter sig diskret på kanten och väntar otåligt på bättre tider.

Den kvinnliga skulden sover vid min sida.
Hon viskar i mitt öra om lust och synd och olust och
smeker kritiskt min förvirrade kropp.
Madonnan och horan sitter tigande vid fotändan och glor.

Försöker man kasta ut henne ser hon anklagande på mig och påpekar att hon faktiskt alltid funnits.




Fri vers av Pirate Grace
Läst 423 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-05 15:13



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ja visst finns hon alltid där o ser till att man inte får njuta alltför lättvindligt.
Snyggt o väl förmedlat !
2006-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Pirate Grace
Pirate Grace