Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina tankar är snabbare än jag.


Att fly från sig själv

Spring din väg!
Spring din väg!
Men hur fort du än flyr,
kan du aldrig komma undan dig själv.

Flyg din väg!
Flyg din väg!
Men om än du susar fram
i ljusets hastighet
kommer dina tankar flaxande förbi,
och står och väntar,
när du trött av flykten
sänker dig ner.




Fri vers av Dionysius
Läst 479 gånger
Publicerad 2006-09-24 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius