Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig

Jag nuddar vid din mungipa
far med lätta läppar över kindens hud
blåser bort en hårlock
smeker ögats bryn
sätter fingret på din nästipp
låter handen dra över halsens kontur
och ena armen vilar lätt på din höft.
Sedan somnar också jag .




Fri vers av Dionysius
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-09-24 13:30



Bookmark and Share


  adina
det är som ett sånt där hollywoodögonblick
fast mycket vackrare
och på riktigt. nästan så jag känner beröringen
i min hud och känslan i min mage.
2006-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius