Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarsång


September lider mot sitt slut
och parken andas fortfarande sommar.
Kanske vet vintern att hejda sig...




Fri vers av Smålandspåg
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-09-24 13:40



Bookmark and Share


  W.Riter
Tror också den fått sig en tankeställare.:-) Enkel fin text.
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Smålandspåg