Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig

Jag har hängt om mina tavlor sen sist.
Jag har möblerat om lite sen sist.
Har du sett det?

Nej, sa du, Jag ser bara dig.
Men jag sa inte det.
Det där om tavlorna och möblerna. Jag bara tänkte att jag skulle säga det.
Jag sa; Kyss mig. Men ändå inte.
Jag bara gnydde och du förstod ändå.

Sträckte mig upp mot din mun
Och du kysste mig.
Det var det enda som betydde något.

Vi har ju bara sex med varandra, sa jag.
Mmm, sa du.
Vad är det för fel med det, tänkte jag.
Men jag sa det inte.

Jag tycker om dig, fast vi bara har sex, sa jag.
Jag tycker om att knulla dig, sa du.

Och vi visste båda att vi älskade varandra.

Jag kysste dig en gång till.
Lekte med tungan i din mun.
För jag vet att du blir kåt av det.

Jag älskar dig.

Någon gång ska vi också bete oss som vuxna
Och sluta älska.
Sluta att ha sex som gemensam nämnare.

Ägna oss åt vardagsbestyr.



Men jag hoppas det dröjer mycket länge.

Jag älskar dig.




Fri vers av odyne
Läst 532 gånger
Publicerad 2006-09-25 08:14



Bookmark and Share


  PPQ
helt fantastisk text inte aggresivt femenistisk och ändå inte överromantiserad....
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

odyne
odyne