Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack till en räddande ängel


så klart att det är svårt





det är klart att jag smälter
dina solblickar
skrattgropar
och livet som bländar mig när du ler
när du tar på mig
hur du glöder
det är klart att det är svårt
att stå emot
inte vilja vara nära
din hud, din varma hud och doften av vanilj
kyssar som brinner
din kropp som
rör mig
får mig att andas snabbare
snabbare
och hur du viskar mitt namn
det är klart

men du kom

när jag låg på botten

knappt kunde andas

famlade i mörker

snubblade på mina önskestjärnor

och gick under

en himmel svart


det var du som räddade mig
drog upp
blåste liv i mig
när luften var slut
och min värld gått i kras

du fick mig att lysa i mitt mörker

en varm sommarnatt
med en himmel full av hopp
och musiken som spelade
och hur vi dansade
dansade och det var där och då
i en lada på en åker
långt långt bort
i ett kort ögonblick
bland människor och skratt
såriga fötter som borde gått hem
dansblöta kläder

din panna tätt emot
och andan som andades
svetten som rann
och hur den blandades med min
och hur jag vaknade till i dina ögon
log i ditt leende

det är klart
så klart
att det är svårt


men jag måste gå




Fri vers av Mirs
Läst 444 gånger
Publicerad 2006-09-25 09:31



Bookmark and Share


    Bim
Ler i ditt leende och sparar texten som är så fin och så späckad med liv!
Hälsn.Bim
2006-11-09

  Neal VIP
Jättebra !
2006-09-27

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Du kan verkligen skriva, wow säger jag bara!
2006-09-25

  Neal VIP
Bra skrivet !
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Mirs