Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puppy love

Våra sinnen flög över stadsporten
Bort dit inga demoner når
Vi var som fångar i förorten
Varje morgon väckta av klockan som slår

Inte vare sig mer eller mindre
Familjen Lagom är bäst
Vi ger oss av i natten

kommer aldrig mer tillbaks




Fri vers av SerDuMig?
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-09-25 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SerDuMig?
SerDuMig?