Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små små guldfjärilar kan rädda en

Försöker skriva något.

Är helt tom,
förutom några små guldfjärilar längst in...

Det är tur,
annars skulle jag vara helt tom.




Övriga genrer av fannen
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-09-25 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum