Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skilsmässa






rodna röse
glödga gräs

blåna

grynna gråt
vass vissna

kallna

sjunk svårmod
det är nu det skiljer sig

kolna kväll

kyl

vårt år




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 186 gånger
Publicerad 2006-09-25 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga