Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svek

Svek gör ont, inga löften är just inga löften.
Vi gömmer oss i evigheten.
Rädda för varandras nakenhet.
Ändå föds vi nakna till livet.
Vad kan ändra på våra svek mot alla som vi älskar.




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-09-25 19:16



Bookmark and Share


  Lady Alassa
texten har fångat väsentlig levnadsvisdom.
löftet och livet blir härstarka ord
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP