Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min far gick bort i cancer och livet blev så påtagligt.


Avskedet

Solen vill värma dina kalla händer.
Vaje andetag är ditt.
Tårar fårar mina kinder.
Mot evigheten går du stilla.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-09-25 19:20



Bookmark and Share


  Rachel Roth
gripande om avsked till en far
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP