Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort beskrivning av min text: <(^^,)> Ser ut som om någon lyssnat för mycket på kent under sina dagliga strövtåg i skolans korridorer!


Gravsten

Järngrå himmel
Gräset grått av frost
Alla människor ser döda ut i folkmassans vimmel
Korridoren färgas av snålblåst
Jag är iskall inuti
Ett känslolöst kreatur
Min hjärna fylld av citat
Min blick bister och sur

Är jag hackad ur sten?
Är jag täljd ur en tallstubbe?
Är jag karvad ur ett isblock?
Är det så?
Är det så det ska vara?

Flickan därborta ler
Jag ler inte tillbaka
Tänk om någon ser
Fast vad är jag rädd för?
Människor utan ansikten
De förstår ingenting
De stampar vid startblocket
Jag är redan i mål

Jag är inte hackad ur en gravsten
Är jag det?




Fri vers av Astronaut
Läst 488 gånger
Publicerad 2006-09-25 20:00



Bookmark and Share


  dansa som dom andra
Underbart.
2008-09-09

    ej medlem längre
Bästa jag läst på länge.
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Astronaut