Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en nästan helt sann historia, som tagen ur luften en tidig morgon i april


rövknull

Rövknull. Av Aniger Latsev.

Jag skulle bara gå till jobbet
Men så fastnade jag i grannens dörr
Den stod litet öppen
Och därinne hördes ljud
Så jag gick in och såg en tjuv

Tjuven glodde till på mig
Och jag glodde tillbaka
Han glodde ännu mera
På mina fasta bröst antagligen
Och så gjorde jag närmanden

Tänk att inte kunna gå till jobbet
För att ha knullat me en rövare
Som var hos grannen för att sno prylar
Jag vet inte om han fick me sej nåt
Men jag fick ett minne för livet




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 1030 gånger
Publicerad 2006-09-25 22:41



Bookmark and Share


  Bissen
Den var riktigt kul!!
2007-01-11

  Hilda Sofia
harligt, du!!!
2006-09-25

  kärleksbarn
haha, denna var humoristisk och hade en kul knorr!
I like :)
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP