Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden talar



Ord
Små bokstäver
Sammansatta streck
Raka och böjda
Inristade i bläck

Jag försöker skriva dig ett brev
Men mina ord är tomma
Jag vet inte vad jag ska säga
Men jag vet
Att något måste sägas
Jag vet bara inte hur det ska sägas
Eller i vilken ordning det ska komma ut

För vad jag än säger
Så är orden tomma

Och här sitter jag
Liten och stum
Med pennan i handen
Patetisk och dum

För vad jag vill få sagt
Kan inte sägas i ord
Inga bokstäver
Inga streck
Varken raka eller böjda
På denna jord
Kan tala med mitt bläck

Jag blir inte förvånad om du ej förstod
Jag måste bara hitta min metod

Men just nu finns det bara tomhet kvar
En tomhet av tystnad
En tomhet till svar

Och jag låter tystnaden tala
Den talar för sig själv
Den säger mer än mina ord
Mer än mina bokstäver
Mer än alla mina tomma streck

Därför skickar jag dig nu ett brev
Helt utan inristningar
Helt utan bläck




Fri vers av alx
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-26 01:17



Bookmark and Share


    aaliyha
wow, den va fin!!
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

alx
alx