Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ärlig falskhet

Om du tittar
utan att se
Lyssnar
fast ändå inte hör
Pratar
tomma ord

Titta då inte hit
Låtsas inte lyssna
Och svara mig inte igen




Fri vers av alx
Läst 453 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-09-26 01:47



Bookmark and Share


  aol
så sanna ord
2008-01-10

  Howlit
Glömde...så ouppfostrat av mej=)

Välkommen hit...hoppas du ska trivas och att vi får läsa många texter av dej.
2006-09-26

  Howlit
Precis så är det. Du bygger upp texten fint... sen kommer dråpslaget i slutet...obarmhärtigt. Underbart.
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

alx
alx