Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag undrade var alla trollsländor som brukade sitta på mitt balkongräcke tog vägen. Då hörde jag koltrasten, och med ens förstod jag hur det låg till.


En koltrasts måltid

Femton trollsländor.
Så många krävdes för att
mätta koltrasten.




Bunden vers (Haiku) av Ternström
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-09-26 08:56



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
:) undra när någon skall börja äta oss människor
så vi kan känna oss lite nyttiga i naturen
2006-09-26

  stella
Tack, då fick vi äntligen svar på det!
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ternström
Ternström