Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varje gång


Lisskogen till Malung






asfalten vägen
löper
på skogen

seglar en korp

scania timmerlass
väger
på skogen

en fågel
en vördnad




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 225 gånger
Publicerad 2006-09-26 12:52



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Wayward!

Ord som skapar stämning, ändlösa skogar och frihet. Bra! Hälsar Fredrik
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga