Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

same as always

Du är en vind som sakta drar över mig och mina sinnen

Du är en myt jag bara måste tro på, mer än någonsin förr

Jag behöver dig nu, mer än något annat




Fri vers av SerDuMig?
Läst 445 gånger
Publicerad 2006-09-26 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SerDuMig?
SerDuMig?