Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite inte på vad \"Dom\" säger

Dom säger att man känner bara en smärta i taget

men det är inte sant, för när du lämnade mig.

slängde jag mig in i minst femton väggar

men silutten du lämnat i mig efter dig

gjorde fanimej lika ont fortfarande


Dom säger att du lever längre om du är smal och rökfri

men det är inte sant, för jag var allt det där

tills den dagen du gick

men silutten du lämnat i mig efter dig

gjorde så jag dog inuti





Fri vers av SerDuMig?
Läst 461 gånger
Publicerad 2006-09-26 14:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Både skrämmande och ljuvligt absoberande att kunna ta del så mycket av en medmänniska. Komma så nära, att var spricka i fasaden är noga observerad.
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

SerDuMig?
SerDuMig?