Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Längtar efter dig i tystnaden.
Vibrationer genom luften likt en fågels vingslag.
Igen vet hur framtidens tystnad ser ut.
Jag vill sova på din arm, utan krav på avsked.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-09-26 16:19



Bookmark and Share


    Katja
aww, jättebra :D
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP