Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag är du vuxen och pappa till två fina barn. Du har en plats i mitt mormorshjärta.


Jag vill va som du...!

En egenskap som jag beundrar hos dig är att du aldrig ger upp förrän du prövat allt.
Den dagen du ger upp, då kan hela världen ge upp.

När du var liten fångade du fjärilar med en trasig håv,
de flög rakt igenom.
Men du var lika lycklig för det,
jag tror att du blev den du är idag,
just i det ögonblicket.




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-09-26 18:44



Bookmark and Share


    narcoleptic
åh vad fint.
du förmedlar en stark känsla av ..kanske.tillit.
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP