Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo tack, allt är bara bra med mig

Min mask är ett påklistrat leende.
Bakom finns tårar och rädsla.
Håll mig hårt och släpp mig aldrig.
Ha tålamod med min ångest.
Du får mig att skratta och må bra.




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 483 gånger
Publicerad 2006-09-26 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP