Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt monstergap



låt mig
sluka dig.
& låt mina slöa vener sluta sig
krampaktigt runt din halvdöda gloria;
det är så som skräp likt oss fungerar -
bör fungera.
ty döden är endast en titel bland många,
& vi är fåfängans, tidens anda.

så låt våra andedräkter, här & nu,
slingra sig täta & dimmiga,
fuktiga immiga.

låt oss trimma våra rostiga hjärtan,
upp till åtminstone 120 BPM;
det är vi skyldiga världen,
det är vi skyldiga varandra...




Fri vers av Nils W
Läst 588 gånger
Publicerad 2006-09-26 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils W