Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Sluta tänk

En massa av tankar och känslor svävar i vakuum.
Du sa sluta tänk
Jag slutade finnas till. Jag kasta iväg det jag var
Långt
långt bort
i den tidlösa existens utanför denna.
Det är tid som får vår existens att bli verklig.
- Det är tanken som får oss att leva.




Fri vers av Amalia Santesson
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-09-26 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amalia Santesson
Amalia Santesson