Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddsängelns Poem

Vi dansar änglavals ovanför era huvuden
Våra vingar för oss fram
Ovanför
Det dom är verkligt

Våra händer på era axlar
Försöker göra bördan
Lättare att bära
Livet
Lättare att leva

Vi blåser luft under era nakna fötter
Visskar tröstande i era öron
Håller er i handen där ni går
Över livets gator

Och plötsligt
Står vi där som jämlika
Och betraktar leende
Världens skönhet




Fri vers av Amalia Santesson
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-09-26 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amalia Santesson
Amalia Santesson