Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var en gång som jag gav allt. men krossades.


Det gjorde ont




I mina kärleksdikter
var han alltid saknaden

men det slutade med tiotusen
hjärtskärvor


och jag viskade, tyst, tyst, tyst;
- Jag ska döda dig för det här




Fri vers av unhappyvoices
Läst 630 gånger
Publicerad 2006-09-27 09:40



Bookmark and Share


    ungapoeter.se
skarp text! Budskapet är ju hårt men å andra sidan känner man ju så ibland.
2006-10-06

    xtla
bokmarker,
behovs det ens en kommentar?
2006-09-27

  Zara VIP
TACK för den här!!*****


/Z
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

unhappyvoices
unhappyvoices

Mina favoriter
Du pumpar bra, sa jag.