Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats dörr

Dina ögon sa mig allt.
Men det fanns en smärta i detta.
Även om jag vill träffa dig kan jag inte det.
Du vet att du har ett ansvar som är bara ditt.
Du måste lyssna på mig,
jag måste stänga hjärtas dörr tyst under tårar.




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-09-27 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP