Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilan i varandra



när vi inte måste tala

och smekningen

i förbifarten

sår nya dagar




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 198 gånger
Publicerad 2006-09-27 13:57



Bookmark and Share


  Henrik Svensson
Nåt att ta till sig och tänka på...
...kroppsvärme o inre glädje, maybe? :-)
2006-09-27

  Teresia Ridell
Helt underbart !
Vilken visheten i dina korta rader !
Just det där man lever för !
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga