Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om det där som aldrig blev sagt


alla oskrivna rader

som att barbent
leta en pennstump
på ett hygge

när man bara
måste anteckna

\'komihågen\'

rivs
och glöms




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 126 gånger
Publicerad 2006-09-27 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga