Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker.

Det är otäckt när man inte ser
Det är mörkt
Svart
Sedan klarnar det
Man ser
Man vet vad man rör på
Man vet om man ska svänga höger eller vänster
Upp eller ner
Man kan se den man vill se
och titta bort från de man inte vill se
Man vet vart man ska sätta sina läppar
Man vet vart den andras hand är
Men
När det är mörkt slipper man bestämma
Bestämma att den är ful och äcklig
Man kan älska för kärlek
Inte för utsidan








Fri vers av Carl
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-09-27 18:39



Bookmark and Share


  Lollan_
En fin text.
Ibland är mörkret bättre att vara i.
När man är i ljuset "måste" man tänka på sin utsida, för det gör alla andra.
Oj, hoppas jag fattade din text rätt.
Tyckte i varje fall den var skit bra!
2006-09-28

  Freya
Du, det där var riktit riktigt vackert!
sitter här och nästan gråter, jag är för känslig.
men den är bara så,
precis så som jag kännner
nu är dina ord,
min lag.

/Freya

- <3 -
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Carl