Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Suck... Till den finaste pojken.


Svarta stuprör med Nightmarebeforechristmas-tryck

Du är allt jag önskar
.....just nuförtillfället.
akta rygg viskar jag i hemlighet när
du märker mig(..snällasnällalovaattdugördet!!),men se hon,kryper ur sina skor Dina fingrar runt strängarna Ditt skratt du låter mig höra så sällan.
Allt jag vill är

Din röst. Närmare.

Dittt leende. Närmare.

Din rygg. lutad mot känna dina andetag

Allt du är som jag beundrar.....

Visst låter det vackert,duvet inte vad jaggörföratt fåva Näradig.




Övriga genrer av Sofia i hatstaden
Läst 629 gånger
Publicerad 2006-09-27 20:10



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Spontanitet och bragd skriker detta och jag läser och känner mig lite stärkt av dina vackra ord. tack!
2006-11-10

  R4ikirI
ojojoj bekännelser!
hemlighetsfullt och spännande. och annorlunda. just like you want it.
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Sofia i hatstaden
Sofia i hatstaden